Kalan ihanista ihaninta sulokkainta elämää

Teos on ulkoasultaan haitarikirja. - "Kuvavihko", joka koottu monotypioista. Vedostettu Fabriano- syväpainopaperille, viisi osaa, liitetty yhteen kasviliimapaperilla. - Hallitseva väri keltainen. - Liittyy näyttelyyn "Ihana kala" Rikhardinkadun kirjastossa 7.1.2005-4.2.2005. - Uniikkikappale, tekijän signeeraama.

"Tammikuussa 2005 minulla oli näyttely Rikhardinkadun kirjaston Taiteilijakirjoja –vitriinissä. Näyttelyn töitä tehdessäni ja kootessani oli juuri tullut tieto, että ystävän  oli hyökyaalto vienyt. Jäi vain suuri kiitollisuus.

Lue lisää...

Olen käynyt Raisa Kaipaisen ja Karlo Janhusen kevääseen 2004 asti yhdessä pitämillä ”Sisäisen tanssin” ja ”Luovuuden lähteellä” –kursseilla seitsemän vuotta. Kursseilla on tapahtunut kaikki se, mihin työskentelyni pohjaa.

Kun tein ”Ihana kala” –näyttelyn töitä, tuntui että Karlo, se ilo ja rakkaus mitä hän oli ja mitä hän elämällään antoi, oli koko ajan läsnä, kultaisena ja kauniina. Näyttelyn töistä tuli ilo- ja kiitoslaulu sille rakkaudelle ja koko sille uskomattomalle työlle jonka Raisa ja Karlo yhdessä eläessään tekivät.

Olen ikuisesti kiitollinen sille suurelle rakkaudelle jota olen kursseilla aina, silloin ja nyt, saanut nähdä." (Hanna Holma)

 


Ulkoasu:
4 s. : kuv. ; 30 x 11 cm, avattuna 30 x 31 cm

Sijainti:
HelMet-kirjasto