Kuuntele!

Hanna Holma
Kuuntele! Uskalluksen hengetär pitää rohkaisevaa puhetta empiville.

Joskus on pakko repäistä jotta pääsee eteenpäin. On hypättävä tutuista uomista ja uskallettava tehdä jotakin, joka saattaa hirvittää. On mahdollista, että hyppy osoittautuu virheeksi. Silti se on välttämätön, jotta voi nähdä kokonaisuuden: Suurenmoisen, hulmuavan jalokivimeren, jossa menetyksetkin näyttäytyvät arvokkaina, hohtavina kiteinä ja suurennuslaseina johonkin…Hanna Holman ”Kuuntele! Uskalluksen hengetär pitää rohkaisevaa puhetta empiville” -kuvakertomus on esillä Rikhardinkadun kirjaston RikArt -taiteilijakirjakokoelman näyttelytilassa maalis- ja huhtikuun 2013 ajan.

Samanaikaisesti, 5.-28.3. 2013, Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamossa kirjaston pohjakerroksessa on esillä saman taiteilijan näyttely ”Hiljainen tieto siitä, että eteenpäin kannattaa mennä, vaikkei olisi aavistustakaan mitä se tarkoittaa”.
Hanna Holma on Helsingissä asuva ja työskentelevä taidegraafikko. Valmistuttuaan taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 1996 hän on pitänyt parisenkymmentä yksityisnäyttelyä ja osallistunut lukuisiin yhteisnäyttelyihin. Hänen teoksiaan on useissa tärkeimmistä kotimaisista taidekokoelmista, mm. Suomen valtion kuvataidekokoelmaan niitä on hankittu useina vuosina. Tunnusomaista hänen uniikeille grafiikanvedoksilleen ovat elävät, hehkuvat värit ja jopa usean lauseen mittaiset nimitekstit.