Opinnäyte & Hylätyt ajatukset

Teoksen sivut ovat eripaksuisia kuvioituja värillisiä tiffanylasilevyjä. Kansien sisäpuolilla peilit. Se on sijoitettu kaarevalle alustalle, joka on vihreää, kukkakuvioista lasia, teoksen tukena on lyijykisko. - Teokseen liittyy A4-kokoisesta paperista rypistetty mytty "Hylätyt ajatukset". Siihen on liimaamalla kiinnitetty hiottuja ja kuparinauhalla ympäröityä pieniä lasipalasia. - Uniikkikappale. - Tekijän signeeraama.

"Teos on syntynyt osana opinnäytetyötä, joka on suoritettu Oulun seudun ammattikorkeakoulussa kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelmaan kuuluvana lopputyönä. Työ on tehty Helsingin kaupunginkirjaston Rikhardinkadun kirjaston toimeksiantona ja sisältää taiteilijakirjan lisäksi kirjallisen osan.
Opinnäyte taiteilijakirja kuva opinnäytettä, opiskelua ja elämässä oppimista. Lasi on minulle tärkeä materiaali ja kulkenut aina mukana, lähellä sydäntä. Siksi se oli luonnollinen valinta ensimmäisen taiteilijakirjani materiaaliksi.
Lisäosa Hylätyt ajatukset nimensä mukaisesti kuvaa ajatuksia ja ideoita, jotka eivät mahdu Opinnäytteen kansien sisään. Se kuvaa myös sitä hirvittävää tekstimäärää, jonka joutuu lukemaan turhaankin luomisprosessia varten." (Lea Keskisimonen)

Lue lisää...

 

 

 

 

 

 

 


Ulkoasu:
22 s. : kuv. ; 8 x 6 cm

Sijainti:
HelMet-kirjasto