Robocop of the Pissfactory visits Kungfubingo (Pissatehtaan Robocop vierailee Kungfubingossa)

Sarjakuvamaisia piirroksia ja valokuvia. - Julkaisija: Le Dernier Cri, Marseille. Tekniikka: serigrafia. - Painos 500 kappaletta. - Teos liittyy samannimiseen näyttelyyn Galleria Katariinassa, Helsingissä vuonna 2006.

"Maalaus-, esine- ja piirrosinstallaatio, Robocop of the Pissfactory visits Kungfubingo on hulvaton kooste Reijo Kärkkäisen ajatuskudelmista ja ajatuspoluista. Mielleyhtymät törmäävät ja risteilivät keskenään, ja kun törmäys syntyy oikeissa olosuhteissa, syntyy elämää.
Kärkkäinen pureutuu poliittisen pilapiirroksen ja taiteen esitystapojen sekaan, poimii kuvastoonsa ironisia, kantaaottavia ja henkilökohtaisia aineksia ja rakentaa niistä toistensa kanssa kommunikoivien teosten maailman. Erilaiset hahmot taivaltavat ja seisovat statisteina erossa toisistaan, toteuttamassa kuka mitäkin projektia saamatta kosketusta toisiinsa. Vakavuus kohtaa satiirin ja populaarikulttuuri leikittelee perinteisen taideilmaisun kanssa. " (Ote näyttelyn esittelytekstistä Galleria Katariinassa 5.1.-22.1.2006)

 


Ulkoasu:
48 s. : kuv. ; 21 x 25 cm

Sijainti:
HelMet-kirjasto