With love macho love

With Love Macho Love" -kirjassa eri-ikäiset miehet pääsevät esittelemään ajoneuvojaan ja kertomaan tuntemuksistaan peltikaunokaisiaan kohtaan - ja tietenkin siitä miten veri vetää tielle! - Teoksen toinen tekijä: Pentti Keskinen.- Painos 400 kappaletta. - Teksti suomeksi ja englanniksi.

”Teoksessa esiintyy kolmetoista miestä kolmentoista ajopelin kanssa. Sarjan nuorimmainen, Nikolas, pistää mutkat suoriksi polkupyörällä, mutta muiden ajokit tarvitsevat polttoaineekseen bensaa. ”Potrettikuvien” ohella kirjassa on runsaasti kuvitusta kunkin miehen ja ajoneuvon osalta. Potrettikuvat on rinnastettu miesten omiin ajatuksiin ajokistaan. Näiden omien tekstien lisäksi kirjassa on Pentti Keskisen kirjoittamat ajoneuvojen merkki- ja tyyppikohtaiset historiikit ja esittelyt.

Lue lisää...

Teos on valmistunut v. 1997 ja se on ollut ensimmäisen kerran esillä Liisa Vähäkylän MUU ry:lle kuratoimassa ”Love and Pop and Communication” -näyttelysarjassa Galleria Muu:ssa Helsingissä. Tämän jälkeen näyttely, valokuvat, tekstit ja kirja on esitelty vuoden 1997 aikana myös Porissa Galleria 3 h + k:ssa, Ikaalisissa Villa Wegeliuksen ”Suomi kuva” -nimisessä Juha Sääsken kuratoimassa näyttelyssä ja Kangasalla Mobilia auto- ja tiemuseossa.” (Eija Keskinen)

”With Love-sarjassa on kolme osaa ja ne keskittyvät kukin jonkin tietyn asian ympärille kertoen eri ihmisten intohimoisistakin näkökulmista samaan asiaan. Sarjan ensimmäisessä osassa, ”With Love with love:ssa” (1995) kaksitoista eri-ikäistä naista esittelee lempikasvinsa. Toisessa osassa, With Love Macho Love:ssa (1997) käydään läpi miehiä ja näiden kulkupelejä. Näyttelyssäkin mukana oleva, sarjan kolmas osa, ”This Ultimate Thing /with love” (2001) kertoo pääkallosta, pääkalloon liitetyistä assosiaatioista ja symboliikasta, ”tuosta oudosta, mutta niin kätevästä pakkauksesta” kunnianhimoisesti sekä kuvataiteen-, populaarikulttuurin että filosofian/taidehistorian näkökulmista.

With Love-sarjani kirjojen tematiikan olen tietenkin valinnut kulloistenkin, omien kiinnostusteni perusteella, ajatuksenani uteliaasti kartoittaa sitä, mitä muut ajattelevat samasta asiasta. Kirjoissa esiintyvät ihmiset ovat saaneet kirjan formaatin puitteissa toteuttaa itseään sekä visuaalisesti että kirjallisesti; valokuvia en ole pyrkinyt itse erityisemmin manipuloimaan tai lavastamaan ja kuvattavien mielipiteitä ilmaisevissa runoissa ja proosateksteissä puhuvat ainoastaan henkilöt itse. ” (Eija Keskinen näyttelyluettelossa Kirjahduksia, taiteilijakirjanäyttely 10.6.-24.9.2006, Lönnströmin taidemuseo, Rauma)


Ulkoasu:
63 s. : kuv. ; 18 x 25 cm

Muut tekijät:


Sijainti:
HelMet-kirjasto